Ganesha klank

Resonantie therapie / Klankontspanning / Klankcoaching

Resonantie therapie bij traumaverwerking hulpverleners

Agenda

Sound healing klankontspanning:
Woensdag 7 februari, donderdag 22 februari, woensdag 21 maart, aanvang 20.00 uur, einde 21.30 uur. Opgave noodzakelijk vanwege maximaal aantal deelnemers.

Ontspannen in klank. Laat de voorbije tijd van je afglijden terwijl de resonanties van de Tibetaanse en kristallen klankschalen, de Chinese gongs en meerdere authentieke instrumenten je innerlijke zacht aan raken.
De sessie vindt in een kleine groep plaats van maximaal zes personen. Hierdoor is er voor elke deelnemer persoonlijke aandacht. De sessie duurt ongeveer een uur. Inloop vanaf een kwartier van tevoren. Na de sessie mogelijkheid tot delen van ervaringen. Matjes zijn aanwezig. Wil je nog zachter liggen neem dan je eigen matje mee. Een eigen dekentje mee nemen is fijn om je mee toe te dekken.
Voor meer informatie over ontspannen in klank kijk op mijn facebookpagina.

Kennismaking werking van Klank / Ohmpunctuur:
Woensdag 7 maart, van 19.30 uur tot 22.00 uur. Opgave noodzakelijk vanwege maximaal aantal deelnemers.

Als je een klankschaal aan slaat, hoor je een boventoonrijke aangename klank. Als er een stemvork bij je oor of op je lichaam wordt geplaats, voel je een trilling. Maar wist je dat de resonanties van 
een klankschaal of stemvork veel meer kunnen doen met je lichaam en geest?
Tijdens deze kennismaking ontdek je de oorsprong van klankschalen, maak je kennis met de werking van stemvorken en klankschalen en ervaar je zelf, tijdens enkele individuele korte sessies, wat resonanties kunnen doen in je lichaam. De kennismaking wordt afgesloten met een zogenaamde klankreis. Terwijl je naar de klanken van Tibetaanse en kristallen klankschalen en gong luistert kom je tot diepe ontspanning.

Het is ook mogelijk om een kennismakingsochtend, -middag, -avond Klank / Ohmpunctuur op een door u gewenste datum, bij u thuis of op een andere gewenste locatie te verzorgen. Voor informatie hierover neem gerust contact op.
Voor meer informatie over Kennismaking werking van Klank / Ohmpunctuur kijk op mijn facebookpagina.