Ganesha klank

Resonantie therapie / Klankontspanning / Klankcoaching

Resonantie therapie bij traumaverwerking hulpverleners

Ganesha Klank gaat verhuizen

Ganesha Klank gaat in april 2016 verhuizen van Venray naar Overloon. Wij hebben een nieuwe woning gevonden, en aangezien we onze praktijk aan huis hebben, verhuisd deze uiteraard mee. Op ons nieuwe woonadres hebben we de beschikking over een grote hoge ruimte van maar liefst 40 m² op de 2e verdieping. Door de aanwezigheid van grote dakkapellen en ramen in het dak is de ruimte zeer licht. De oorspronkelijke atelierruimte gaan wij gebruiken als praktijkruimte en ruimte voor groepssessies.

Overloon is een Brabants dorpje met ca. 3600 inwoners, net over de grens met Limburg, 5 km ten noorden van Venray. Door haar ligging aan de autosnelweg A73 is Overloon gemakkelijk bereikbaar. Het dorp is gelegen in een bosrijke omgeving. Overloon is vooral bekend om haar toeristische aantrekkingskracht.

Het Oorlogsmuseum Overloon, dierentuin Zoo parc Overloon, Landal Green parc De Vers, vele wandel- en fietsroutes door de Limburgse en Brabantse bossen en het platteland, een golfbaan, een natuurlijke recreatieplas en natuurgebied de Overloonsche Duinen maken het hier goed toeven. Voor de Bourgondische mens bevinden zich in Overloon diverse restaurants waar men zich te goed kan doen aan diverse specialiteiten. Genieten van puur ijs op het terras van ijssalon Clevers mag je absoluut niet missen. Meesterijsbereider Clevers heeft namelijk reeds vele jaren op rij prijzen ( nationaal en zelfs internationaal ) mogen ontvangen als bereider van het lekkerste ijs van Nederland.