Ganesha klank

Resonantie therapie / Klankontspanning / Klankcoaching

Resonantie therapie bij traumaverwerking hulpverleners

Klankschaalmassage

Wat is een Klankmassage?

Een ontspannende Klankschaalmassage heeft een weldadig effect op je hele lichaam en geest. Ervaar de rustgevende werking van de Klank en Resonanties van Klankschalen.

Herkenbaar?

Zoek je een moment van weldadige rust in je drukke leven? Gewoon een moment van ontspanning, waarbij je lichaam en geest tot rust komen? Los kunnen laten wat je al zo lang bezig blijft houden?

Oplossing!

Een Klankmassage met Klankschalen volgens de methode van Peter Hess zorgt voor een moment van diepwerkende rust. Door de tonen van de verschillende boventoonrijke klanken kom je tot diepe ontspanning. De resonanties ( trillingen ) van de Klankschalen zorgen voor een "innerlijke" douche. De cellen in je lichaam worden zacht in beweging gebracht. Deze combinatie heeft een diep ontspannende en harmoniserende werking.

Hoe?

Ons lichaam bestaat voor 80% uit water. Als je een steentje in het water gooit, zie je golfjes in het water ontstaan. Bij een Klankschaalmassage gebeurt precies hetzelfde in je lichaam. Tijdens de massage worden diverse Klankschalen op het (geklede) lichaam geplaatst. Door deze zacht aan te slaan komt het vocht in je lichaam in beweging. Je voelt zachte tintelingen in je lichaam. Innerlijke blokkades / stress kunnen hierdoor beter los gelaten worden. Je voelt je na afloop als herboren.

Kledingadvies: warme en soepel zittende kleding zonder grote rits of knopen (om trillen van de metalen schalen te voorkomen).