Ganesha klank

Resonantie therapie / Klankontspanning / Klankcoaching

Resonantie therapie bij traumaverwerking hulpverleners

Klankmeditatie

Ganesha Klank kan diverse soorten klankmeditaties verzorgen.

Een klankmeditatie laat je in stilte de klanken van klankschalen, gong en diverse andere native instrumenten bij je binnen komen. Deze instrumenten worden in de ruimte zacht bespeeld. Ver weg, dan weer dicht bij. De klanken brengen ontspanning. Voor het moment wegdrijven op de resonanties die je ervaart. De trillingen voelen die voor rust kunnen zorgen. Een gevoel van welbehagen. Bij jezelf komen. Een meditatief moment voor jezelf.  

Een andere vorm van klankmeditatie is de klankreis. Dit is een geleide meditatie waarbij je luistert naar de klank van klankschalen, gong en gesproken woord en zo tot een diepe ontspanning kunt komen. Tijdens deze meditatie, in de vorm van een doelgerichte klankreis, wordt je uitgenodigd op reis te gaan in je eigen fantasiewereld. In de wereld waar je tijdens deze geleide meditatie naar binnen stapt, kun je helemaal jezelf zijn. Je geeft voor een moment bewust vorm aan je eigen wereld. Poorten kunnen zich openen. Inzichten kunnen zich vormen.


Aan het begin van een klankmeditatie maak je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk. Je kunt zitten, maar ook liggen. Een deken kan voor extra warmte zorgen. Een klankmeditatie duurt ongeveer 60 minuten.

Klankmeditaties kunnen ook op locatie gegeven worden, bijvoorbeeld na afloop van een yogales, na afloop van intensieve bijeenkomsten of vergaderingen, of gewoon bij je thuis tijdens een gezellig samenzijn met vrienden.
 

Tijdens een kennismakingsavond of -middag klankmassage wordt afgesloten met een passende klankreis. Voor actuele data kijk in de Agenda op deze site.

Neem voor meer informatie en mogelijkheden vrijblijvend contact met mij op.