Ganesha klank

Resonantie therapie / Klankontspanning / Klankcoaching

Resonantie therapie bij traumaverwerking hulpverleners

Ohmpunctuur

Wat is Ohmpunctuur?

De Ohmpunctuur behandeling is een evolutie op het gebied van resonantie- / reflexzone therapie. Daar waar trillingen algemeen blijven, gaat Ohmpunctuur verder. Het is een to-the-point methode, waarbij met behulp van therapeutische stemvorken, Tibetaanse en kristallen klankschalen en gongs op een dieper celniveau maar ook in de aura veel bereikt kan worden. Toxines kunnen beter je lichaam verlaten. Oude emoties en patronen worden getransformeerd waardoor de aura en chakra's kunnen ontladen, los kunnen laten.

Velen van ons zijn energetisch vervuild en uit balans. Elke dag krijgen we ontelbare indrukken binnen, stress, emoties, stralingen. Hierdoor raak je meer en meer vervuild en uit balans. Hierdoor ontstaan blokkades. Je chakra's en energiebanen, je aura, kunnen hun dagelijkse en oude patronen niet ontladen. Ze kunnen niet losgelaten worden. Je raakt uit balans. Je raakt je eigen trillingspatroon kwijt. Je wordt moe, uitgeblust. Stress en drukte van ons dagelijks leven eist haar tol. Het lichaam wordt ziek en er ontstaan lichamelijke en/of psychische klachten.

Hoe werkt een Ohmpunctuur behandeling?

Bij een Ohmpunctuur behandeling worden speciale stemvorken gebruikt, die bij en op het lichaam geplaatst worden. Iedere stemvork heeft haar eigen frequentie. In combinatie met een juiste ademhaling wordt door middel van de harmonische trillingen en frequenties van de stemvorken het lichaam behandeld. De behandeling is afgeleid van de Chinese acupunctuur. Naalden zijn echter vervangen door stemvorken. Opgehoopte toxines worden verwijderd. Je meridianen (energiestromen) gaan beter doorstromen. Stress, strakke en pijnlijke spieren, spanningen verdwijnen. Afvalstoffen kunnen je lichaam verlaten. Hierdoor voel je je letterlijk schoner, je bent alerter, ziet de wereld om je heen scherper, neemt beter waar, je slaapt beter, ervaart meer balans, kunt beter omgaan met de indrukken van buitenaf die je dagelijks leven vullen. Je ervaart een positief gevoel van innerlijke rust en welzijn.

Tijdens een Ohmpunctuur behandeling wordt het afvoeren van afvalstoffen en het in balans brengen en versterken van je chakra's ondersteunt door de geluiden en resonanties van Tibetaanse en kristallen klankschalen en gongs.

Hoe verloopt een Ohmpunctuur behandeling?

Een Ohmpunctuur behandeling duurt ongeveer 90 minuten. Voor een behandeltraject wordt een stappenplan gemaakt. Dit bestaat uit ongeveer vijf tot zes behandelingen. De eerste behandeling richt zich vooral op kennismaking, uitleg en een check hoe de doorstroom van je energiebanen is, aangevuld met het reinigen van je aura en chakra's. Voel je dat dit de behandeling is die bij je past, gaan we in volgende behandelingen gericht en to the point aan de slag met jouw energie doorstroom en het in balans brengen en versterken van je chakra's. Dit met passende stemvorken gericht op de hulpvraag, in combinatie met resonatie van Tibetaanse en kristallen klankschalen en gongs.

Kledingadvies: warme en soepel zittende kleding zonder rits of knopen (om trillen van de metalen schalen te voorkomen ). Om de onderbenen te behandelen is een broek die tot aan de knieën omhoog kan prettig.